KARABÜK / MERKEZ - Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu

Mrt

Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır.

Bu bilinçle okulumuz öğrenci ve velilerinin destekleriyle oluşturduğumuz

gıda paketi ve alışveriş çeklerini  ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Rabbim destek olan tüm veli ve öğrencilerimizden razı olsun.

Mrt

Geleneksel  sınıf iftarları  programımız 8/B sınıfı ile devam etti.

İftarıyla, Namazıyla, duasıyla, futboluyla, semaveriyle unutulmaz bir ramazan akşamı yaşadık.

Mrt

Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında düzenlediğimiz geleneksel 1.sınıf iftarları 8/A şubemizle başladı.

Sloganımız 'Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı'

Mrt

Ramazan ayının gelişini panolarla ,sınıflarımızı süsleyerek karşıladık.

Öğrencilerimiz evlerinde Ramazan Köşeleri oluşturdu.

HOŞ GELDİN RAMAZAN , OKULUMUZA ŞEREF VERDİN.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük /Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında Mübarek Ramazan Ayı karşılaması yaptık.

Tüm öğrencilerimize Ramazan ayı öncesi doping oldun diye gofret ve kek ikram ettik

Mrt

Akademik başarımızı artırmak için öğrenci ve veli koçluk sistemi kurduk. Sistemde  sekizinci sınıftaki tüm öğrenciler ve velileri gönüllü öğretmenlerimizle eşleştirildi.                                                           Eğitim koçu olan öğretmenlerimiz  kendilerine düşen az sayıdaki öğrencinin gelişimini takip etmekte ve belli aralıklarla öğrenci ve velilerle süreci değerlendirmektedir.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi Alt Başlığı Sağlıklı Beslenme kapsamında okulumuzda çorba günü düzenlendi.

Tüm öğrencilerimize çorba ve elma ikram edildi.

Mrt

Hafta kapsamında hem duvar panomuzu hazırladık hemde Karabük Belediyesine ait Bilim Merkezine gezi düzenledik.

Mrt

Karabük Üniversitesinin organize ettiği Sosyalfest  yarışmalarında   Güzel Ahlak kategorisinde 'İyilik Timi' projemizle   Türkiye 3.olmayı başardık.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında Şehit Murat DİLMAÇ imam hatip ortaokulu ile ortaklaşa  İngilizce  bilgi yarışması düzenledik.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında sportif faaliyetler hız verdik.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında tüm şubelerimizde Akran Eşleştirmeleri yapıldı.

Mrt

Sayın valimizin talimatları doğrultusunda hazırlanan Eğitim Kenti Karabük Projesi uygulanmaya başladı.

Hayırlı uğurlu olsun.

Mrt

Sosyalfest kapsamında düzenlenen Güzel Ahlak Sosyal Model Tasarım Yarışmasına ‘İyilik Timleri’ projesiyle katılan  öğrencilerimiz Türkiye üçüncüsü oldu.