T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / MERKEZ - Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu

Sosyalfest'te Türkiye Üçüncüsü Olduk.

Sosyalfest kapsamında düzenlenen Güzel Ahlak Sosyal Model Tasarım Yarışmasına ‘İyilik Timleri’ projesiyle katılan  öğrencilerimiz Türkiye üçüncüsü oldu.

Karabük Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında düzenlenen ‘Güzel Ahlak Sosyal Model Tasarım’ kategorisinde yarışmaya katılan Kurtuluş Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu öğrencileri ‘İyilik Timleri’ projesini anlattı.

‘İyilik Timleri’ projesinin temel felsefesinin insanların özünde iyi ve ahlaklı olduğuna inanmak olduğunu söyleyen öğrenciler projenin ilmel yakin eğitim, aynel yakin deneyim, Hakkel yakin uygulama olarak 3 temel ayağı olduğunu söylediler.

Projeleri kapsamında saha çalışmaları da gerçekleştirdiklerini söyleyen öğrenciler, ‘Ahlak’ta yükselen gençlik geleceği şekillendirir.’ sloganıyla yola çıktılarını ifade ettiler.

 

Projenin danışman öğretmeni Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Adem Erdoğanı ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

 

 

 

06-03-202406-03-202406-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 00:26 - Görüntülenme: 24
  Beğen | 0  kişi beğendi