KARABÜK / MERKEZ - Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu

İbrahim İPEK - Okul Müdürü

1970 Karabük doğumlu olan müdürümüz ilkokulu Karabük Şirinevler İlkokulunda,ortaokul ve liseyi Gerede İmam Hatip Lisesinde okudu.1996 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olup aynı yıl çok sevdiği öğretmenlik mesleğine başladı.Ağrı,Kayseri ve Bingöl illerinde çalıştıktan sonra Karabük´e döndü.2007 yılına kadar farklı okullarda öğretmenlik yaptı.2007  yılında Yenişehir İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı görevine başladı.Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda yaklaşık birer sene müdürlük yaptıktan sonra 2014-2019 yılları arasında Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda  okul müdürü olarak görev yaptı.1 Temmuz itibariyle Fazlı Yeşilyurt Ortaokulundaki görevine başlamış bulunmaktadır.

Yeni nesilleri  iyi ve donanımlı insanlar olarak yetiştirme yolunda hep beraber,omuz omuza mücadele edebilmeyi  temenni eden müdürümüz ´İnsanın ve insanlığın değer gördüğü bir toplum ve gelecek oluşturmak ve tüm paydaşların ´iyi ki bu okuldayım´duygusunu yaşadığı,hayatın ve eğitimin her alanında başarıya koşan bir okul olmak için hep beraber çalışacağız.´ vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.